За мен

Коя съм аз?

Аз съм търсещ човек и щом вие сте тук, вероятно това се отнася и за вас. Вдъхновявам се от всичко красиво, истинско, видимо и невидимо. Наблюдавам, изследвам, отворена съм за новото и това ми носи дълбочина и смисъл. Откривам изключителни неща, когато развивам своята чувствителност към света и себе си.

От дете се занимавам с творчески дейности – рисуване, хорово пеене, танци, писане на проза и стихове, фотография. Използвам ароматерапия, билколечение и духовни практики. Практикувам здравословен начин на живот, спорт и медитация. През годините съм преминала множество професионални обучения за треньор, работа с жени, личностно развитие, езотерика, рейки и йога. В едно с личните ми способности, усет и постоянство, превръщам този избор в безценен личен опит, който споделям с другите.

Занимавам се с психология от много години, но професионалният ми път започна като архитект. Тази професия ми помага да разгръщам себе си като творческа личност. Архитектурата подрежда света и живота по необикновен начин. Това е необятен свят, в който има много възможности, както и в човешкото съзнание. Пространството и човекът са взаимно свързани. Това ме отведе в още по-задълбочено изучаване на човешката психика. Вярвам, че средата в която човек живее, има пряка връзка с неговите здраве, щастие, взаимоотношения и същност.

Повече от десетилетие съм се посветила на хората, които се стремят към по-осъзнат и щастлив живот, в любов и удовлетворение. Едновременно с това, създаването на една по-хармонична, красива и неповторима среда за обитаване и работа е част, от един дълбок процес, който човек извървява по своя път.

За мен е привилегия е да ви подкрепя по пътя на вашите цели.

Стефи Динева

Академично образование

  • Треньор по емоционална интелигентност, 2021г.
  • В процес на обучение за интегративен психотерапевт от 2020г.
  • Психолог – Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, 2018г.
  • Архитект – Национално Висше Училище по Архитектура – гр. Лион, Франция,
    2006г.

Опит и умения

От 2006г. съм работила като архитект в различни архитектурни бюра, а от април 2009г. започнах самостоятелна практика.

През август 2009г. встъпих в длъжност главен архитект и заемах този пост до края на 2016г. През това време преминавах много обучения, пътувах, общувах с хора от различни слоеве на обществото, управлявах екип от специалисти, носех голяма лична и административна отговорност за решенията, които вземах. Този опит ми даде изключително ценни знания в професионален и личен план и спомогна личното ми развитие.

През 2018г. завърших специалност „Позитивна психология“ в Пловдивски университет и осъществих още едно свое желание. Помагам всеки ден на хората да намерят своя път и да преоткрият своята същност, такава каквато никога не биха изоставили, за да преследват чужди цели. Обичам да вдъхновявам и мотивирам хората.

Моят 14-годишен професионален опит ми дава увереността, че зад всеки проблем има решение, далеч не толкова сложно, колкото изглежда. Способността да преодоляваме трудностите е качество, което можем да възпитаваме. Човекът създава своята действителност, в която използва силата на своите силни черти.

Вярвам, че академичните обучения са важни, но най-важен е личния опит, преживявания и дела. Те са безценни, незаменими и неповторими. Всяко преживяване е обогатяващо, когато виждаме неговите преимущества. Успехът изисква съзнателност, отдаденост и постоянство. Работата с хора е вдъхновяваща и динамична и се чувствам облагодетелствана да споделям опита си с тях.

Заедно откриваме нов начин да продължим напред.

Всички текстове са собственост на sidineva.com, освен ако не е указано друго. Нито една част от този сайт и съдържанието му не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на автора. Всички права запазени.